Expotransit

Transport Internacional
Transitaris & Operadors Logístics
Coneixement, anticipació i acció

Servei integral

Des de 1991, Expotransit, S.L. ofereix amb total dedicació i assistència als seus clients, el conjunt de solucions, mitjans i recursos per gestionar qualsevol operació dexportació i importació a escala mundial.

Experiència

El nostre departament tècnic posa a la seva disposició el coneixement i lexperiència per pressupostar, organitzar i dur a terme el transport de les seves mercaderies a / des de qualsevol lloc del món, sempre amb la garantia dutilitzar, en cada cas, els mitjans més adequats, àgils i segurs.

Reconeixement

El nostre prestigi és objecte de constant avaluació per part de gran nombre i diversitat de companyies espanyoles i estrangeres, com també dorganismes oficials, consorcis empresarials i associacions sectorials, que renoven amb el pas del temps la seva confiança en els nostres serveis, fet que avala la nostra cura i professionalitat.

Corresponsals

A través de la nostra àmplia xarxa de prestigiosos corresponsals, fruit dun prolongat procés dexamen i de selecció, proporcionem en tot moment un control eficient i ràpid sobre qualsevol tipus de tramesa que ens hagi estat confiada.

Imatges i videos

Expotransit Barcelona Seu CentralExpotransit Barcelona