Fires i exposicions

Servei integral

Oferim un servei integral en lorganització logística de fires i exposicions: des de la recollida dels productes al domicili de lempresa expositora fins a la seva col"locació a lestand de qualsevol recinte firal del món, i la seva posterior reexpedició o retorn a lorigen, una vegada finalitzat el certamen.

Equip tècnic

La capacitat tècnica i resolutiva de lequip humà de la nostra divisió és primordial per determinar i resoldre àgilment i satisfactòriament qualsevol tipus de contratemps o incidència, cosa que avalen els més de 20 anys de plena dedicació que han forjat en els nostres professionals una perfecta familiarització amb el complex entorn daquesta activitat.

Organització i coordinació

Mitjançant una completa guia dinstruccions, indiquem a lempresa expositora les pautes que cal seguir per a la correcta expedició, com ara: dates, embalatges, documents, marques, etc. o qualsevol altra dada que pugui ser dutilitat.

Tramitacions duaneres

La nostra divisió de fires coneix a la perfecció les particularitats que comporten els processos duaners de les mercaderies en trànsit a fires internacionals, com són les exportacions i importacions temporals, vendes a consum, Quaderns ATA, Garanties Duaneres, Guies de Trànsit per a Duanes Locals, Recintes Habilitats, Tramitacions de "EMCS", inspeccions sanitàries, ...

Transport

En funció del tipus de mercaderies i de les seves necessitats, la nostra organització subministra en cada cas el mitjà de transport més adequat via terrestre, marítima o aèria.

Agents propis

Tenim agents propis ubicats en els principals recintes firals de tot el món, la qual cosa ofereix total garantia de control, a la vegada que ens permet una ràpida actuació en qualsevol moment.

Manipulació en fires

A través dels nostres propis recursos o dels dels nostres agents a les fires, proporcionem els mitjans de manipulació necessaris segons el tipus de mercaderia (carretons elevadors, grues, transpallets, etc.), tant en les operacions de descàrrega/càrrega, com en el muntatge/desmuntatge.

Embalatge / desembalatge

Subministrem personal i utensilis per al desembalatge / reembalatge de les mercaderies, si es requereix.

Embalatges buits

Una vegada les mercaderies han estat desembalades, ens ocupem de retirar els embalatges buits i emmagatzemar-los fins al final del certamen.

Supervisió personal

Quan les circumstàncies ho aconsellin, ens desplacem a qualsevol recinte firal del món per supervisar totes les operacions personalment.

Assegurances de transport i estada

Pòlisses dassegurança a tot risc.

Obres dArt

Oferim serveis de custòdia, embalatge manipulació i transport dobres dart, fent servir els mitjans i personal tècnic que aquest tipus dobjectes requereix.

Reconeixements

La nostra tasca és reconeguda per consorcis i associacions de diversa índole, com també cambres de comerç, organismes oficials i empreses privades, que any rere any ens renoven la seva confiança. 

Imatges i videos

Mercaderies especialsFires i exposicionsFires i exposicionsFires i exposicionsFires i exposicions