Embarcaments terrestres

Càrregues completes

Transport de càrregues completes en vehicles tipus tràiler, tautliner, megatràiler, jumbo, mini-tir, cap a / des de qualsevol punt de la Unió Europea i països d'Europa de lest.

Càrregues parcials (a partir de 3500 Kg.)

Som especialistes en l'organització de transports de càrregues parcials amb França, Itàlia, Anglaterra, Irlanda, Alemanya, Països Baixos, Bèlgica, Portugal, Àustria, Polònia, Ucraïna, Rússia, Bielorússia, Geòrgia, Moldàvia, Azerbaidjan, Turkmenistan, Iran i Iraq

Servei regular d'agrupatge

Sortides setmanals en exportació i importació, amb corresponsals a Anglaterra, França, Itàlia, Alemanya, Portugal i Països Baixos.

Temps de trànsit

Utilitzem vehicles internacionals en rotació permanent, fet que garanteix en tot moment els temps de trànsit més reduïts.

Assistència a la frontera

Oferim assistència duanera completa: Quaderns TIR, Quaderns ATA, Guies de trànsit, Despatxos duaners per a mercaderies en règim dexportació i importació temporal o definitiva, en totes les duanes de trànsit espanyoles.

Corresponsals

Comptem amb una xarxa consolidada d'agents i corresponsals establerts en totes les àrees, que asseguren el seguiment i lagilitat de les trameses des que són retirades a l'origen (importacions) fins al seu lliurament al punt de destinació (Exportacions).